Stigende usikkerhed-stigende efterspørgsel efter Private Jet Charter tjenester

Takket være den voksende sikkerhed kaos i lufthavnene foretrækker virksomheder i stigende grad nu at rejse gennem privat chartret fly.

Ifølge en undersøgelse foretaget af Air Charter Guide, var der en 80 procent stigning i business-relaterede bookinger af private jet chartre inden for to uger i Sept. 11, 2001 terrorangrebene når kommercielle luftfartsselskaber blev kapret til ram ind i World Trade Center og Pentagon.

På samme måde, private jet virksomheder rapporterede en stigning i efterspørgslen fra deres kunder, både gamle og nye, efter en terror-alarm i Storbritannien.

Efter 9/11 og den efterfølgende stigning i terrortrusler, har strenge sikkerhedskontroller i lufthavne gjort hele oplevelsen af rejse endnu mere frustrerende og udmattende.

Man må udholde lange køer, alle former for kontrol og intim body søgninger til at bord på et fly. Konfiskation af endda smålige ting såsom negleklipper og pincet er blevet et almindeligt syn i lufthavne.

Derfor, da vi udforske grunde hvorfor flere og flere mennesker nu foretrækker at rejse med privat chartre fly i stedet for kommercielle flyvninger, trods den åbenlyse forskel mellem omkostninger, årsagerne er en hel del:

• I kølvandet på terrorangrebene, sikkerhed er uomtvistelig. I et privat air charter ved du præcis hvem piloten er, hvilken type bagage er om bord og hvem medpassagerer; Hvis nogen på flyvningen. Dette giver en meget tiltrængt fred i sindet.

• Tid er penge for forretningsrejsende. Private chartre er blevet endnu mere populær blandt top virksomhedsledere, hvis tid er for værdifulde til spilde i lange køer. Der er ikke tale om forsinkede eller aflyste flyvninger; som privat flyvning er planlagt først på tidspunktet ønsker du. Faktisk er nogle organisationer ligeglad at tilbringe en ekstra bit på at arrangere private jetfly til deres ledende medarbejdere også bortset fra deres topledere.

• Private flyvninger til optimal udnyttelse af tid og sikrer fortrolighed. Du kan arbejde på din bærbare, gennemføre møder; næsten alt i himlen, du kan gøre på jorden i dit kontor. Fax, e-mail, telefoner, computere; alt er nemt tilgængelige.

• Private charterfly maksimere produktiviteten af ansatte ved at spare deres værdifulde tid.

Bortset fra business honchos overvejer et stigende antal almindelige mennesker private flyvninger som en foretrukne alternativ til kommercielle flyvninger.

Charter-luftfartøjsoperatører hævder nu, at så mange som 90 procent af deres undersøgelser er fra ny eller første gang charter gæster.

Ud over komfort, privatlivets fred og komfort giver privat air charter også bedre beskyttelse og sikkerhed i disse kaotiske tider.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.