Overgang fra Bassinet til krybbe

Hvis din baby har sovet i værelset i en bassinet, måske du har nogle bekymringer om at flytte hende til sit eget værelse og hendes krybbe. Men bare rolig; du vil sandsynligvis både sove bedre når overgangen er afsluttet. De fleste babyer er klar til at gå til krybbe på omkring seks til otte uger gammel, eller når han sover i længere perioder i løbet af natten.

Vær forberedt på at krybbe kan føles en smule store til barnet, der har været vant til en bassinet, men overgangen vil være meget lettere, når barnet er ældre end det ville have været med en nyfødt. Hvis dit barn synes generet af størrelsen af krybbe, prøv at lægge en pude på fødderne til at give en illusion af en mindre plads. Men hvis din baby er at dreje over på hans egen, eller scooting om krybbe, forlade pude ud, som det kan være farligt. For at gøre overgangen nemmere, har barnet tager lur i krybbe for et par uger før du flytter ham derinde for hele natten. Ideelt set have baby tager lur i sin tremmeseng fra starten, så når du flytter ham der permanent, omgivelserne vil være bekendt.

Hvis du er bekymret for, at du ikke vil høre barnet ud med ham i et andet rum, skal du bruge en skærm til at lette dine bekymringer. Men hvad vil du sandsynligvis finde er, at du hører ham når han har virkelig brug for dig, men du ikke vågner op på hver lille gurgle, hvilket betyder bedre resten for jer begge. Mange første gang mødre er meget bange for at sove igennem deres barns råb, men det er sjældent en reel bekymring. På trods af, at du er sandsynligvis meget sove dårligt stillede, vil du høre dit barn.

Endelig er det almindeligt at bekymre sig om dit barn føle sig isoleret. Men undersøgelser viser, at børn er meget mere tilbøjelige til at være komfortabel sove alene i deres værelse, hvis de begynder denne rutine tidligt i livet. Den to år gamle, der altid har sovet i mor og fars værelse vil helt sikkert føle sig isolerede når de sættes ind i sit eget værelse, vil de to måneder gamle ikke. Det er sandsynligvis en større justering for dig end barnet.

Din baby bliver mere uafhængige, og det kan være at gøre dig en smule trist, hvilket er helt normalt. Men der er mange flere dage af dette forude, og hvert skridt i retning af uafhængighed er et tegn på, at du giver dit barn de færdigheder, han har brug for at udvikle.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.