Baby Klapvogne – ofte stillede spørgsmål

Baby Klapvogne er en af de store køb du vil gøre til din baby. Der er forskellige typer af klapvogne og i hver kategori findes en række forskellige modeller. Dette kan efterlade dig med en bred vifte af spørgsmål. Nogle hyppige spørgsmål sammen med deres respektive svar er listet nedenfor. De beskæftiger sig med alt lige fra styr på hjulene og hvad der er hensigtsmæssigt for nyfødte til ældre børn. Dine behov, hvordan og hvor du vil bruge klapvognen samt dit budget vil bestemme de klapvogne, du bliver nødt til at vælge fra.

Q.Hvad er de forskellige typer af baby klapvogne tilgængelige?

Der er enkelt, dobbelt og tredobbelt klapvogne. Jogging klapvogne har også enkelt og multi opholds klapvogne. Klapvogne med flere pladser kommer sammen hvor en plads er lige bag den anden. Stadion baby klapvogne har det bageste sæde lidt højere end den forreste, så begge børn udsigt over landskabet. Nogle klapvogne faktisk giver dig mulighed at placere dine børn i forskellige positioner såsom står over for hinanden. En anden Tandem klapvogn er dobbeltdækker hvor bagsædet er betydeligt højere end forsædet.

Q.Hvad er en højde justerbart håndtag bar?

En højde justerbar styr på klapvognen er en, der kan tilpasses højden på den forælder eller omsorgsperson. Dette hjælper med at forhindre bøjning mens skubbe klapvognen og som et resultat der er færre problemer med nederste del af ryggen.

Q.Passer denne klapvogn til en nyfødt?

Når du vælger en klapvogn specielt til nyfødte, nødt du til at være sikker på, at det er passende for din baby. Sædet skal læne nok til, at din baby at ligge fladt. En klapvogn, der konverterer fra en klapvogn, til en babystolen, at et spædbarn autostol være en mulighed. Det ville i det mindste give dig med den viden, det er godt for din nyfødte.

Q.Er tilbageholdenhed stropper og spænder sikre?

Når køber din klapvogn Sørg for, at er stropperne sikker. Spænder eller fastgøringer skal være nemt at manipulere men ikke så let at din baby kunne åbne dem og risikerer at skade.

Q.Er en anden hånd klapvogn acceptabelt for min baby?

For det meste ja, en brugt klapvogn er acceptabelt til brug. Før du køber klapvognen være sikker på at inspicere alle bælter, remme og skruer. Bør der ikke flosser eller tårer i Bælterne eller stropper, og de bør være sikkert på plads. Alle fasteners bør være fri for revner og stadig bruges nemt. Være sikker på, at selvom dit barn ikke kunne åbne den. Kontroller sædet og sørg for, at bagsiden er stabil og at det ikke vil kollapse under hans vægt. De tilbagelænet positioner bør også holde din baby’s vægt. Sørg for der er ingen skarpe kanter eller steder hvor små fingre kan blive klemt.

Q.Kommer denne klapvogn med en forælder organisator?

Mange nyere model klapvogne kommer med en aftagelig bakke, der har en kop indehaveren, og rum til at holde dine nøgler, din mobiltelefon og en tegnebog.

Q, er dette en konvertible klapvogn?

Kan du overveje en klapvogn, der har et aftageligt sæde, der bliver en babystolen og/eller en baby autostol. Dette ville reducere den stadige fjernelse fra autostol til klapvognen eller et luftfartsselskab. Dette er en rejse system og kommer med en base, der er tilbage i bilen.

Q.Vil denne klapvogn manøvrere på ethvert terræn?

De fleste barnevogne er lavet til gaden eller mall Ganghjælpemidler. Der er nogle modeller, der har forskellige typer af hjul til forskellige terræn. Hvis du vil bruge det på vandreture, vil du kigge efter en bestemt type af hjulet. For generelle gå i gaden eller et indkøbscenter, typer en simpel klapvogn som de billige paraply klapvogne.

Q.Hvilken slags bremser har klapvognen?

Den foretrukne form for bremse er bremsen, der er knyttet til begge baghjulene med en bar. Denne type af bremse foretrækkes, fordi det kan være anvendt eller udgivet med den ene fod at reducere chancen for, at en bremse ikke anvendes og forårsager klapvogn til at rulle eller vælte. Nogle klapvogne er udstyret med en rem, der kaldes et håndled bremse, som er båret af den forælder at forhindre klapvognen fra rullende når du er stoppet for en lang periode.

Q.Hvor kan jeg finde ud af om minder om min klapvogn?

Den butik hvor du købte din klapvogn bør have tilbagekaldelse information. Du kan kontakte producenten eller Søg på internettet efter oplysninger. Du kan kontakte forbrugernes beskyttelse sikkerhed Kommissionen eller kontrollere forbrugeren magasiner dedikeret til at informere forbrugerne om ratings af mange produkter.

Q.Er udskiftning eller ekstra dele til rådighed for modellen af baby klapvogn jeg har valgt?

Når du køber din klapvogn kan du spørge helt konkret, hvis klapvogn du har valgt har ekstra dele (dvs. hjul) eller reservedele. Dette kunne være nyttigt, hvis du skal udskifte sædet liner eller en ekstra ophold i bil base for din klapvogn. Den bedste kilde til disse oplysninger ville sandsynligvis være producenten. Tjek instruktionsbogen for at se om der er oplysninger derinde på reservedele og hvor du kan få dem.

Q.Hvad kan jeg gøre for at holde min klapvogn i god stand?

Nogle af de ting du kan gøre for at opretholde din klapvogn i god stand omfatter ikke forlader det udenfor i dårligt vejr. Holde hjulene i god form, skal du kontrollere alle de bælter og lynlåse med jævne mellemrum at være sikker på, de ikke er slidt eller brækket. Det er vigtigt at holde sædebetræk ren. Anvende bremsen og sørg for at det holder når fuldt udlignet.

Afslutningsvis

Købe en klapvogn er meget vigtigt og skal være relevante for dig og din baby. Holder din baby sikkert er af største betydning, og herpå skal du sørge for at dit barn aldrig overstiger den maksimale vægt, det er beregnet til at holde. Fabrikanten er en god kilde til spørgsmål eller problemer du måtte have om at vælge en klapvogn.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.